Home > Vacancies > Creatieve Content Marketeer

Creatieve Content Marketeer

32-40 per week

Vacature Creatieve Content Marketeer

32-40 uur per week

Hé marketeer! Wil jij het verhaal rondom de energietransitie gaan vertellen aan een breed zakelijk publiek? En vind je het daarbij een sport om creatief te zijn qua inzet van kanalen? Bij Intercel zijn we op zoek naar een Creatieve Content Marketeer.

Onze missie
Intercel is specialist in accu’s. Hierbij kun je denken aan accu’s voor grote bouwmachines waar voorheen een dieselmotor in zat of elektrische voertuigen.
Zo zorgen we voor een meer duurzame inzet van energie. Door voor de klant een stap extra te zetten, betrokkenheid te tonen en expert te zijn op gebied van onze producten zijn we al jarenlang succesvol.

We helpen onze klanten bij hun energievraagstukken. Een heel relevant en interessant thema, waar we graag meer van willen laten zien. Daar kom jij in het plaatje als Creatieve Content Marketeer!

Jouw uitdaging
Elektrificatie, de transitie van fossiele brandstoffen naar geëlektrificeerde oplossingen – hoe breng je dit tot leven? Jij gaat ervoor zorgen dat er relevante content rondom dit thema wordt ontwikkeld. Hoe bereik je onze brede zakelijke doelgroep met aansprekende verhalen? Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de waarden die we binnen Intercel belangrijk vinden doorklinken in deze boodschap. Hoe je dat voor elkaar krijgt is aan jou.

Dit ziet er op dagelijkse basis bijvoorbeeld zo uit:

 • Je houdt je bezig met de opzet en uitrol van onze content strategie
 • Je schakelt hierbij met externe specialisten om te sparren over de invulling hiervan
 • Je denkt diverse campagnes uit en zorgt voor een passende contentplanning en -kalender
 • Je zorgt voor aansprekende content rondom energiesystemen op verschillende kanalen. Van mailing tot video en van podcast tot beursstand. Niets is te gek, verras ons vooral!
 • Je zoekt proactief contact met diverse media om het verhaal van Intercel te verspreiden
 • Samen met je collega’s uit het marketingteam kijk je naar de performance van de content en scherp je aan waar nodig
 • Zo draag je bij aan de groei van Intercel!

Dit is iets voor jou als:

 • Je het leuk vindt om in een groeiende organisatie te werken, met alle dynamiek die daarbij komt kijken
 • Je na een aantal jaar werken toe bent aan een tweede of derde carrièrestap en inmiddels een eigen visie op (content)marketing hebt ontwikkeld
 • Je het aantrekkelijk vindt om je eigen invulling te geven aan onze contentstrategie
 • Je graag bezig bent met de meest relevante thema’s van deze tijd: duurzame opslag van energie en elektrificatie van de wereld om ons heen
 • Je het als een uitdaging ziet om abstracte thema’s te vertalen naar concrete B2B content
 • Vindingrijk en creatief jouw middle name zijn en je niet bang bent om groots te denken
 • Je een afgeronde HBO/WO-opleiding op zak hebt en van nature een aanpakker bent, iemand die niet bang is om het voortouw te nemen en bruist van de energie en ideeën

Wie zijn wij?
Intercel is een gezonde en snelgroeiende organisatie. Betrokkenheid richting de klant, maar ook binnen het team van zo’n 40 man staat dit centraal. We werken in een informele sfeer, met ruimte voor een uitgebreide lunch, borrels, het vieren van verjaardagen en een jaarlijkse wintersport. Niet voor niets werken veel collega’s al jaren bij ons! De combinatie van deze informele sfeer, flinke dosis ambitie, nuchterheid en humor maken onze omgeving een erg fijne werkplek.

Intercel biedt hiernaast uitstekende arbeidsvoorwaarden (inclusief bonusregeling), doorgroeimogelijkheden, trainingsbudget, een zeer goed verzorgde pensioenregeling, reiskostenvergoeding en laptop.

Sollicitatieprocedure
Heb je interesse? Stuur dan je CV en korte motivatie naar Maaike Agricola, recruiter bij Intercel via magricola@intercel.nl of bel 06-11248969.

Stap 1: via een eerste telefonisch gesprek maken we kort kennis en hoor je meer over Intercel en de functie.

Stap 2: Beide enthousiast? Dan plannen we een eerste gesprek bij ons op kantoor in Haarlem. Uiteraard houden we alle voorschriften rondom Covid-19 aan.

Stap 3: Zijn beide partijen positief, dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek op kantoor. Je zal hierin nog meer mensen uit ons bedrijf spreken en zien wie wellicht jouw toekomstige collega’s worden.

Stap 4: Je ontvangt een passende aanbieding – ons gezamenlijke avontuur kan beginnen!

 

 

Work at Intercel

 

At this moment we only have vacancies for our main-office in Holland.

If you would like to work for Intercel, check our dutch website. www.intercel.nl

Working at intercel

Apply to function:

Creatieve Content Marketeer
 • Max. file size: 64 MB.
  Here you can upload a CV and / or motivation. You can upload in doc, docx, docm and pdf format.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.