Home > Vacancies > Tactisch inkoper

Tactisch inkoper

Inkoop 40 uur per week 1 June 2020

Tactisch Inkoper

Uitdagende inkoopfunctie | Full time | technisch handelsbedrijf

Ben jij die tactisch inkoper die als sparringpartner voor directie en verkoop kan fungeren? Proactief en doortastend het inkoopproces kan bewaken en sturen? Met je technische affiniteit mee kunt bouwen aan de groei van ons bedrijf? Kortom een uitdagende functie voor een ervaren inkoper.

Wie Zoeken wij?

Voor onze Inkoopafdeling zijn wij op zoek naar een ervaren inkoper met HBO werk- en denkniveau. Ervaring met internationale leveranciers, technische producten en weten waar je over praat, maken je een gewaardeerde gesprekspartner voor de verschillende afdelingen. Je zorgt samen met twee collega’s dat de inkoop functioneert als partner van de verkoop. Uiteraard zijn inkoopvoorwaarden belangrijk, maar hoe help je de verkoop echt de orders binnen te halen? Dat is de uitdaging.

Als je kiest om te werken bij Intercel, dan kom je terecht in een informele organisatie waarin altijd gedacht wordt in het belang van de klant. De werksfeer binnen Intercel is belangrijk. Collega’s zijn bereid elkaar te helpen om een goede, snelle, soms schijnbaar onmogelijke oplossing voor een klant te bedenken. Dat is onze uitdaging, daar gaan wij voor. De onderlinge verhoudingen zorgen voor een gezellige sfeer. Het gaat om flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en een zeer goede serviceverlening. Met elkaar bieden wij de klant de juiste oplossing.

Als je denkt, dat spreekt mij aan…

En je denkt: hier kan ik mijzelf zijn en het beste uit mijzelf halen, dan ben je welkom bij Intercel. Dan gaan wij energie in je steken, je kennis van accu’s naar een hoger plan brengen. Van jou verwachten wij dat je inkoopkennis hebt, een servicegerichte instelling, een positieve werkhouding en een HBO werk- en denkniveau eventueel aangevuld met Nevi I en/of II. Daarnaast spreek je goed Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits.

Reageren? Graag!

Wij maken graag kennis met jou. Stuur je motivatie en CV naar oveldmaat@intercel.nl.

Aanbod

Intercel zorgt voor een goed salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Het kantoor en magazijn zijn in Haarlem. Na een inwerkperiode zul je samen met je collega’s de inkoopafdeling vormen. Tussen de middag hebben we altijd een gezamenlijke lunch met broodjes in onze kantine. Ook hebben we vele andere activiteiten waaronder de vrijdagmiddagborrel, we doen mee met de Santa Run, bedrijfsuitje, een zomer BBQ, Kerstlunch, enzovoorts.

Intercel

Is sinds 1988 een specialist op het gebied van accu’s. Een echte handelsonderneming en full service leverancier gericht op accusystemen, batterijen, laders en (mobiele) energiesystemen. Wat Intercel graag wil bereiken is dat we de klant iedere keer weer verrassen door net even dat beetje extra te leveren. ‘Betrokken’ is niet voor niets één van onze USP’s. Door de klant te begrijpen, kunnen we de meeste waarde toevoegen.

Voor meer informatie kan je verder kijken op www.intercel.nl of bellen met Olaf Veldmaat op telefoonnummer 023-5149900.

Work at Intercel

 

At this moment we only have vacancies for our main-office in Holland.

If you would like to work for Intercel, check our dutch website. www.intercel.nl

Working at intercel

Apply to function:

Tactisch inkoper
  • Here you can upload a CV and / or motivation. You can upload in doc, docx, docm and pdf format.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.